Népmondás

 2010.06.18. 21:24

A népmondás úgy tartja számon a nőket mint avagy a "Nő pénzt visz.."

Nos a nők és a pénz? egyértelműen világ méretű káoszt tud okozni bennünk férfiakban ha az illető hölgy hiszti rohamokba kezd ha estleg nincsen pénze a férfinek.Vagy ha nem is hisztizik dee ott van a durcis roham.
A nők hajlamosak egy csapdába ringtani magukat ami a következő:-A Hamupipőke szindróma.: Vagyis a nők nagy része legalább egyszer átéli ezt az állapotot vár a hercegre, aki majd belovagol és kihúzza a csávából majd kifizet mindent helyette, és persze mellékesen egy életre beleszeret. Csakhogy erre igazán kár várni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr922092523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 23:08:13

Arra is kár várni hogy te bármi értelmeset is írj?:o
Ez elég érdekes kijelentés ismét csak hogy a nő pénzt visz... Nem tudom ismét hogy te hol élsz de ezt nagyon elrontottad...
Szerintem neked volt egy barátnőd akibe beleszerettél együtt voltatok megtapasztaltál pár dolgot de a csaj dobott és ezt annyira nem tudtad feldolgozni hogy mindegyik lányban csak a hibát látod és azok a hibák alapján állítod be őket amilyen hibái voltak annak a barátnődnek... de nem tudhatom lehet más áll ennek az egésznek a háta mögött mindenesetre a helyedbe kétszer gondolnám meg mit írok ide... Így ha eddig volt is akkor többet már biztos nem lesz barátnőd...

sanli 2010.06.27. 11:41:19

@Adrienn876: itt tapasztalokról van szó :)
és mások tapasztalatairól. ;)
süti beállítások módosítása