Single Party

 2010.05.31. 22:53

Vagyis HUN-ra fordítva Szingli Buli.

A lányokban felmerül a kérdés miért ienek a pasik?
De bennetek nem merül fel a kérdés miért vagyok ien ?
Tulajdonképpen milyen? mert belesem gondolsz..

Tehát a szingli party-ról annyit tudunk, hogy csak egyedülállóknak szoló szorákozó helyre menni.
De akkor mit keres ott oan akinek van kapcsolata vagy ha nincs is akkor minek teszi ki magáról a piros szinűt avagy a kapcsolatba vagyok karszalagot ?
Ha ugyse akar semmit akor legalább ne játszatok, kit érdekel a lelketek ami nincs is, hogy 'jaj elvárom h nézzenek és ezzel beérem h tetszem nekik'.
Ha játszani akarsz menj haza és kapcsold be a számítógépet és nyomd a java játékot, hisz nincs is annál gorombább dolog ha vki játszik a saját szórakozására.

Egyszóval felesleges ien partira menni ha vkinek VAN /VOLT sikere tehát e-mail cim, telefonszám csere, vagy msn tehát akármi sikere csók stb akkor jelezzen és cáfolhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr172046444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:45:30

"Ha ugyse akar semmit akor legalább ne játszatok, kit érdekel a lelketek ami nincs is..."
Nézd már meg mit írtál...azt írtad nem csaj ellenes oldal... ennek a kijelentésnek súlya van... E szerint kéne vezetni az oldalt de látom nem mindenhol sikerül betartani

sanli 2010.06.27. 11:46:11

@Adrienn876: nem szidás bemutatás kis csillag.
süti beállítások módosítása