Viva tv

 2010.06.13. 22:21


Köztudott tény mára már az, hogy a lányok imádják ezt az elkorcsosult csatornát nem is fejeteném ki bőven sztem mindenki tisztában van ezzel.


De mondok egy példát.:"egy társaságban vagytok és vannak lányok is értelemszerűen, majd véletlenűl szóba kerül, hogy "ja igen a viván láttam" erre a lány felkapja a fejét hogy idézem "juj az a kedvenc csatornám v. juj imádom a vivát :D"
Biztos találkoztatok már hasonlóval.
Hogy ez mért gáz? Mert ahogy mondtam elkorcsosult tv és buta lányok nézik buta müsorokkal ez 100-as. Hisz hamár zene csatorna akkor azis legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr12079469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 23:03:49

A viva elkorcsosúlt csatorna?
Én nem szoktam nézni, de szerintem senkinek nincs jóga hogy bármelyik csatornát is lenézze hisz ők azért dolgoznak nap mint nap hogy a nézőknek jó legyen...ha neked valami nem tetszik benne ne nézd, de ne is szidd...
ismét ha ez nem csaj ellenes blog akkor miért butázod le a lányokat?...
ismét én gratulálok neked...

sanli 2010.06.27. 11:43:02

@Adrienn876: hiába mondom vagy irok le bármit ugysem fogjátok fel lányok mert álomvilágban éltek ha mégsem akkor is tovább mentek és mint aki megteheti minden nap..
süti beállítások módosítása