A trend

 2010.06.10. 18:51

A trend vagy trendi  más szóval irányzat egy stilusirányzat, vagy csak hétköznapi nyelven "divat" ként ismerhetjük- e szót.
De! nevezzük nevén a dologkat.. a mai lányokban nincsen tartás, és a mára már akárki akár mit mond sajnos a divatos kinézet számít, hogy szóba áll-e veled a kiszemelt lány. :(
A lényeg lényege abba mutatkozik miközben a billentyüzetet verdesem, hogy neked jó farmerod van-e avagy jó poló legyen rajtad esetleg egy jóféle rolex óra is megteszi a várt hatást.









Mondok pár példát:

1. ha nincs rolex órád elbuktál (de nem minden esetben van ez) csak azoknál akik ugyan oan stílúsuak.
2. pl te fülkarikás rocker-emos (vagy franc tudja mien stilusú vagy nem mehetsz oda egy retrosan öltözött vagy csak átlagosan csinos lányhoz mert neked az ugyan oan stilushoz kell vonzódnod bla bla ezzel nem mondtam újat sztem..)
3. ha nincs Érintőképernyős mobilod megint csak elbuktál. (mert vhogy egymáshoz vonzódnak az ien emberek.) bazmeg átlát a nadrágodon is a csaj..

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr572072320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 23:00:32

Általában a hasonló stílusú személyek vonzódnak egymáshoz hisz ezért is nevezik divatnak... Nem értem hogy mit vársz el a lányoktól... Nem értem a rolex óra hogy jön ide hiszen nem hiszem hogy ez mérvadó lenne bármelyik lánynál/nőnél is... Egyik pasimnak se volt rolex órája és tökéletesen meg is voltunk... A külső meg megint csak nem mindenki ez alapján ítélkezik... Elmondanám akkor te is a külső alapján ítélkezel hiszen korábbi írásaidba elég jól jellemezted a képek alapján a lányokat... miről beszélünk akkor végülis nem ugyan az vagy mint egy olyan lány akit te leírtál hogy nincs tartása meg hogy el az alapján meg hogy az alapján ítélkezik.

sanli 2010.06.27. 11:44:46

@Adrienn876: nem minden lányra vonatkozik ez az órás dolog!
attól mert neked nem volt a szemed elött ez akkorsem baj:)
lehet te más vagy ez jó :)

én nem ismerlek bár kitudja, nem akarlak bántani sem én csak BEMUTATOK.
süti beállítások módosítása