A nők jobban bírják a szingli életmódot

Mit is mondhatnék hip hip hurrá baszki?

Egy skót kutatás szerint azok a nők, akik szingli életmódot folytatnak, sokkal jobban bírják, mint a hasonló életmódot folytató férfiak. A szingli nők a tanulmány szerint egészségesebbek, több baráttal rendelkeznek és anyagi egzisztenciájuk is magasabb, mint férfi társaiké – és jól érzik magukat egyedül, nem úgy, mint a férfiak, akik kitartóan képesek keresni a párjukat és kevésbé fogadják el ezt az életformát. A tanulmányból kiderül az is, hogy a férfiak a legtöbb esetben szakítás miatt lesznek egyedülállóak. míg a nők többsége önként választja ezt az életformát.

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr202023569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:42:28

Mihez gratulálsz? Áruld már el.. ezek a kutatások szerinted mindenkire vonatkoznak? Pár skót nőre akiket megkérdeztek és akik hajlandóak voltak ilyen kutatáson részt venni...
Meg eleve skót emberek... Nem magyar emberek skótok... gondolkodj picit...

sanli 2010.06.27. 11:47:38

@Adrienn876: ebben lehet vmi, de mégis 100 ismerősőm ezt tapasztalta hiába csajoznak.

és lehet pont nem rád vonatkozik az veszi magára akinek inge! ez jegyezd meg :)
süti beállítások módosítása