A tartás..

 2010.04.24. 13:13

Nos kedves olvasók!
egy roppant érdekes témával lépnék fel NEM a lányok ellen hanem csak konkrétan.

Ez a Téma pedig a "Tartás".
Mit is mondhatnék a "tartás"-ról mint kifejezésről? Egyszerüen arról beszélek, hogy mára már a lányokban nincsen tartás. Szomorú ez a tény mert évek óta s sztem évtizedek óta tartó ide oda táncolok verziókból épitik fel várukat.
/Vagyis még össze szopni magát egy kocsiért lazán/
Ápropó hamár "Vár" hamár itt tartunk mi -PASIK- kinézünk magunknak egy értelmes lányt mindenki a maga módján teszi fel a kérdést, vajon van nála esélyem? A kérdésekre a választ mindig akkor kapjuk meg amikor belecsöppentünk vagy éppen megpróbáltuk.
A "vár" felépítése abban rejlik, amit mi hívunk egészen pontosan kapcsolat építésnek. Vagyis ha te felépíted a várad mit csinál a lány? Vagy mire képes? -Kérem szépen egyetlen egy de tényleg egyetlen EGY szóval ledöntik a kapcsolatot ..vége.. na most ienkor mire is gondoljunk ha pl többször fordult ez elő. Egyszerüen arra jutunk hogy mi értelme?
De ne szakadjunk el az eredeti címtől a TARTÁS-tól mondok egy remek példát: -Lemész haverokal bulizni vagy egy koncertre ahova tetszik a megállapítandó tény az az hogy vannak lányok vagy van egy lány aki tetszik pl táncolsz is vele mert szerencséd van.. miért mondom ezt? mert mára már csak a szerencsében bizhatsz.. tehát táncoltok és kiderül hogy a lánynak van barátja.. remek ez eddig minden jo kedved folyóba dönti s máris azon tünödsz mit keresek itt vele? A lényeget ott irom abban irom le, hogy egyszerüen MÁR nincs benük tartás mert kis alkohol és ha jól forgatod lapjaid már csókolóztok is. Tehát van barátja de mégis smárol egy másik fiuval? öööh ok..
Hihetetlen és az a tanulság hogy mindenki ezt csinálja csalják egymást sorrol sorra..Miért jó ez? Mire jó ez? mentsünk ki magunkat egyböl egy mondattal, idézem: -jaj még hisz fiatal vagyok..-
Jézusom de mien áron??Nem szimpla megkeseredettségről beszélek vagy mert juj mien lányok vanak már, hanem ezt látom. A csaj csak pislogot egyből azthitted veled szemezett.


Ezekből mi a lényeg? sorolnám->>
-hiába akasz bármit is úgyis lelép 1 idő után..
-hiába törekedsz ha jön egy jobb szemet huny feletted..
-a lényeg hogy megcsalják egymást sztem még saját magukkal sincsenek tisztában..
-buták, ostobák, nadzolósak(de mire?), és no tartás.
 

Nézzétek meg ehhez van eszetek.. ahh:(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr171947791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:19:43

Az egyik az hogy mi az hogy a lányokban nincs tartás... mi alapján mondod ezt...
Kettő mintha egy pasi nem ugyan ezt csinálná... Pasiknak nem akarsz kiállítani hogy egyesek milyenek?
Három, hogy mered azt hogy mások képeit elveszed vagyis "ellopod" és felteszed az oldaladra... És bíztos vagyok benne azok a lányok akik a képeken szerepelnek nem is tudják hogy te felhasználtad erre a képeiket...

sanli 2010.06.27. 11:55:49

@Adrienn876: már mondtam!
ezek a lányok már más csajblogon is fent voltak mint pl: a csibefasz meg ienek. :)

szal itt nincs hiba.
süti beállítások módosítása