Egy kis buli

 2010.05.20. 21:36

Ahogyan már megszokhattuk, hogy lemegyünk egy buliba csak ribancokkal találkozunk.
Miért mondom én ezt?
Mert nincs bennük tartás hiába aki oda lemegy megfertözödik egy olyan tulajdonsággal hogy:-lépjünk félre, van pasim de mással smárolok(de akkor hol a pasi?), s hazudgáljunk össze meg vissza.
Persze ez 1 a sok közül, hogy nem akar megbántani meg stb stb.

Példa: Oda mész egy lányhoz mert mondjuk jól néz ki hisz a csúnyákhoz nem megyünk oda, tehát oda megyünk tetszik a lány meg táncolni szeretnénk vele erre a válasz "bocs van barátom" oké oké vagy a BNŐJE mondja "van barátja.." és nevetve elfordulnak mintha megtehetnék.
- És most jön a csattanó: 1óra és kb 15 perccel késöbb látod hogy a lány akit táncolni hivtál annó mára már egy másik sráccal táncol és miliméter választja el öket hogy egymás szájába legyenek.. ehhja hát ehez mindenki döntse el a maga véleményét!

De ez undorító. :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr602019242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:27:44

Ha elmész buliba álatlába nem azért mész hogy ott a "nagy ő"-t keresd...Általába bulizni ismerkedni... És csak azért mert az a csaj akit te táncolni hívtál nem marad szingli végig a buli alatt hanem elmegy más fiúkkal is táncolni akkor már le kell k..ni meg hogy nincs tartása?
Sajnos nem értem az összefüggéseket..

sanli 2010.06.27. 11:52:10

@Adrienn876: hát persze imádtok játszani :)
süti beállítások módosítása