Mit ér a kapcsolat?

 2010.04.27. 20:56

Pontosabban ennek a naplózásnak a címe: Kapcsolatban van de, mégis 'egyedülálló' van kiirva??

Sztem itt beis fejezhetném, dee azért levésem gondolataim picit.
-Nos bár, mára már rájöttünk a mai de tényleg a MAI lányokban már elveszett a tartás fogalma. Szomorúan irom ezt hiszen minek küzdjön az ember ha konkrétan semmi de semmi értelme. Miért mondom ezt? Mielött elfejeltenénk már leirtam az elözö cikkben, hogy hiába küzdesz lelép úgyis egy idö után, vagy csak már nem szeretlek s eltünik igazán megerőltető lenne szemtől szembe kimondani. Persze biztos van de az esetek többsége erre mutat.
No de rátérnék a lényegre is.
Kapcsolatban van de egyedülálló, ezt én arra értem-értelmezem, hogy NYISD KI A SZEMED!
Konkrétan beszélek oan dolgokról mint pl a 'jaj de szeretlek' de álljunk meg egy percre megnézzük a közösségi oldalak hirhedt tulajdonságait pl: iwiw, myvip, stb. mégis egyedülálló van kiirva.
Érthetem én ezt fiúkra ismert vannak ienek..De kérem NE hülyitsük egymást azzal hogy szeretlek de atól még más van kiirva.
Persze ha csaj ésszel gondolkodunk mire jutunk?
-'jaj nem akarom kitenni kapcsolatba mert egyből mindeki rám ir, hogy na ki az új pasi muta meg, jol vagytok? irj puszi'.
Vagy Vagy.
-'elfelejtettem..'
Hát persze.. de MI értsük meg a lányok lelkét hmm könyebbet sem teremthetett volna a mindenható.
Mi a lényeg? Figyeljünk oda nagyon nagyon mert két pillantás és máris cimzettek leszünk a szingli szövegtől.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr461957357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:23:00

Nálad attól számít egy igazi kapcsolat hogy egy közösségi portálon kivan e rakva neki az hogy kapcsolatba van valakivel?
Talán írásba várod hogy az övé vagy?

sanli 2010.06.27. 11:53:27

@Adrienn876: nem de ez akkoris gáznak tartom hogy minek van fent egy randizos helyen ha van vkije itt a tartás jön szoba. :)
süti beállítások módosítása