Egy kis jellemzés

 2010.04.22. 23:23

Nos, hol is kezdjem? Hisz már a bevezetöt (Prológust) átugorván belegondolunk abba, hogy ez egy internetes napló vagyis Blog amit nektek irok.:)
Ez abszolut nem CSAJ ellenes oldal MOST leszögezném!
 

Tehát az egész ott kezdödik, hogy az ember az emberek nem tudják eldöteni tukajodképpen mit is akarnak, vagy éppen hogyan is akarják. Mire gondolok itt? A tartásról, a megjelenési tipusoktól kezdve egészen a végeltenbe nyúlva lehet ezt boncolni de én lefűzöm majd ezeket.
A "jellemzés" abban nyilvánul meg, Miért csináljuk ezt? Minek miért van értelme?
A nőkröl beszélek természetesen egészen ez a mai kori lányoktól a 30 éves korig sajnos kihuzódik. Azt kérded miért? Mert egyszerüen "gátlásosak" és rettenetesen büszkék de vajon mire? Felmerül a kérdés hogy egy lány vajon depressziós tud lenni? A kérdésre a válasz egyértelmüen NEM lesz hiszen, gondoljunk csak bele Józan paraszti ésszel.. egy lány megkaphat mindent ha elég jól elégit ki orálisan vkit, vagy esetlegesen egy mosoly, egy finom simogatás, egy lágy ölelés, csók, szeretkezés és a többi stb.
Jellemezhetem itt azokat akiket csak átlagosan nevezünk örömlányoknak vágykielégitő hasznos tulajdonságukkal meghintve mondhatjuk el, ha lemész pl egyet bulizni jól érezni magad határozottan látszik a tény! igen én ezek közt vagyok játszadozós ostoba, buta, viselkedéssel jelenití meg magát erre fel megsértödnek ha megemlíted neki 'te mit csinálsz?' vagy vagy "jól vagy?"

A helyzet az hogy a mai lányokban nincs tartás.. elszomoritó a tény hiszen töröd magad hátha jobban jársz, de ez csak tévhit.
Tapadnak a hazug Q..vák.
Na az ami biztos hogy Hinni ábszolút de nem szabad persze szólás szabadság van amiröl azt mondhatjuk amit akarunk. De vajon ezt mikor lehet megunni? Hogy alszanak egyáltalán nyugodtan ekkora kamukkal a hátuk mögött?
Az álomvilágukról nem is beszélek, vagyis most még nem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnecsajozz.blog.hu/api/trackback/id/tr791944097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn876 2010.06.24. 22:15:31

Szia!
Ha már hozzá lehet szólni hozzá szólok, hogy nekem mi nem tetszik ezen az oldalon:
-"Felmerül a kérdés hogy egy lány vajon depressziós tud lenni? A kérdésre a válasz egyértelmüen NEM lesz hiszen, gondoljunk csak bele Józan paraszti ésszel.. egy lány megkaphat mindent ha elég jól elégit ki orálisan vkit, vagy esetlegesen egy mosoly, egy finom simogatás, egy lágy ölelés, csók, szeretkezés és a többi stb."

Nem tudom mit hiszel de ez az általánosításod tév hit...ebből is látszik mennyire nem ismered a lányokat...
süti beállítások módosítása